Menü Bezárás

C+E kategóriás jogosítvány Győr

Milyen járműveket vezethetek egy C+E kategóriás jogosítvánnyal? A C+E kategóriás jogosítvánnyal olyan járműszerelvényeket vezethetsz, amelyek egy C kategóriás tehergépjárműből és egy hozzá kapcsolt, 750 kg össztömeget meghaladó pótkocsiból vagy félpótkocsiból állnak. Ez azt jelenti, hogy a C+E kategória lehetővé teszi nehéz tehergépjárművek és nehéz pótkocsik kombinációinak vezetését, melyeket általában áruszállításban, logisztikai cégeknél, fuvarozásban használnak.

Melyek a C+E kategóriás jogosítványra való jelentkezés feltételei?

  • C kategóriás, nem kezdő, érvényes vezetői engedély
  • Betöltött legalább 17 év 6 hónapos életkor
  • II. csoportú orvosi alkalmassági igazolás
  • Legalább alapfokú iskolai végzettség
  • Érvényes személyazonosító okmány és lakcímkártya

Mit foglal magában az elméleti képzés?

  • Járművezetés elmélete
  • Közlekedési alapismeretek
  • Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek

Mit foglal magában a gyakorlati képzés?

  • Rutin vizsgára felkészülő vezetés: 4 óra
  • Hatósági rutinvizsga: 35 perc
  • Városi vezetés: 4 óra
  • Országúti vezetés: 4 óra
  • Kötelező minimális menettávolság: 250 km

Miért jelentkezz hozzánk ha C+E kategóriás jogosítványt szeretnél Győrben?

Autósiskolánkban csak magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező és türelmes oktatók dolgoznak, akik minden esetben segítőkészek és elkötelezettek amellett, hogy sikeresen megszerezd a jogosítványodat. Tudjuk, hogy sokak számára a vezetés elsajátítása stresszes lehet, különösen az első néhány alkalommal. Oktatóink pontosan tisztában vannak ezzel, és minden támogatást megadnak ahhoz, hogy magabiztosan és nyugodtan ülj be a volán mögé. Legyen szó akár elméleti, akár gyakorlati órákról, biztos lehetsz benne, hogy nálunk mindig biztonságban érzed majd magad, és lépésről lépésre segítünk elsajátítani a vezetéshez szükséges készségeket. Tudjuk, hogy mindenki más-más ritmusban tanul, és mindenkinek megvannak a saját erősségei és gyengeségei. Oktatóink odafigyelnek arra, hogy milyen területeken van szükséged több gyakorlásra, és ezekre külön hangsúlyt fektetnek. Ez azt jelenti, hogy nálunk soha nem érzed majd úgy, hogy túlságosan le vagy maradva vagy éppen gyorsabban haladsz, mint ahogy szeretnéd. Az oktatás teljesen rugalmas, és az ütemet te magad határozhatod meg.

Iskolánk a legjobb árakkal vár!

Egy másik fontos előnye az autósiskolánknak, hogy modern, jól karbantartott járműflottával rendelkezünk. Ezek az autók könnyen kezelhetőek, és minden szükséges biztonsági felszereléssel el vannak látva, amelyek garantálják a kényelmes és biztonságos tanulást. Tudjuk, hogy a jármű minősége nagyban befolyásolja a tanulási élményt, ezért rendszeresen ellenőrizzük és karbantartjuk autóinkat, hogy mindig megbízhatóak és hibátlanok legyenek. Nálunk nem kell attól tartanod, hogy régi, nehezen kezelhető autókban kell megtanulnod vezetni. Ha minden vágyad már egy C+E kategóriás jogosítvány Győr területén, akkor a mi autósiskolánk az ideális választás. Személyre szabott oktatást, tapasztalt oktatókat, modern járműveket, rugalmas fizetési lehetőségeket és online tanulási opciókat biztosítunk. Gyorsított tanfolyamainkkal, magas sikerességi arányunkkal és központi elhelyezkedésünkkel pedig minden szempontból a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk számodra. Ne habozz, jelentkezz hozzánk még ma, és indulj el az úton a jogosítványod felé!

C+E kategóriás jogosítvány Győr területén kedvező árakon