Menü Bezárás

AM kategóriás motoros jogosítvány Győr

Milyen járműveket vezethetek egy AM kategóriás motoros jogosítvánnyal?
Olyan két-, há­rom- vagy négy­ke­rekű jármű, ame­lyet 50 cm3-t meg nem ha­ladó lö­ket­tér­fo­gatú belső égésű mo­tor vagy leg­fel­jebb 4 kW tel­je­sít­mé­nyű egyéb mo­tor hajt, ter­ve­zési vég­se­bes­sége a 45 km/órá­nál nem na­gyobb és sa­ját tö­mege leg­fel­jebb 350 kg.

Melyek az AM kategóriás motoros jogosítványra való jelentkezés feltételei?

  • Betöltött legalább 13 és fél éves életkor
  • Írni és olvasni tudás

Mit foglal magában az elméleti képzés?

  • Közlekedési ismeretek: 10 óra
  • Járművezetés elmélete: 6 óra

Mit foglal magában a gyakorlati képzés?

  • Járműkezelés: 4 óra
  • Városi vezetés: 6 óra

Miért jelentkezz hozzánk ha AM kategóriás motoros jogosítványt szeretnél Győrben?

Ha AM kategóriás motoros jogosítványt szeretnél szerezni Győrben, autósiskolánk a legjobb választás számodra. Oktatóink széles körű szakmai tudással és sok éves tapasztalattal rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb képzést kapod. Az A1 kategóriás motoros jogosítvány Győr megszerzése nem csupán a vizsga sikeres letételéről szól – nálunk nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a valódi közlekedési helyzetekben is jól boldogulj. Oktatóink figyelmet fordítanak a személyre szabott oktatásra, hogy minden diák a saját tempójában fejlődhessen. Akár teljesen kezdő vagy, akár már rendelkezel motorozási tapasztalattal, mi alkalmazkodunk a tudásszintedhez és segítünk abban, hogy a lehető legjobban felkészülj a közlekedés kihívásaira.

Iskolánk a legjobb árakkal vár!

Ezenkívül fontosnak tartjuk, hogy modern és jól karbantartott motorkerékpárokkal végezd el a gyakorlati órákat, hiszen a jó minőségű technikai háttér elengedhetetlen a sikeres tanuláshoz. Autósiskolánk külön figyelmet fordít arra, hogy a legújabb előírásoknak megfelelő motorokkal végezd a gyakorlati órákat, így a lehető legkorszerűbb technikai környezetben sajátíthatod el a motorozás minden apró részletét. Továbbá, a gyakorlati órák során nemcsak a vizsgafeladatok begyakorlására fókuszálunk. Hanem arra is, hogy valós forgalmi helyzetekben is megtanulj biztonságosan és felelősségteljesen közlekedni. Iskolánk rugalmassága is egy hatalmas előny, különösen azok számára, akiknek a munka vagy egyéb elfoglaltságok miatt nehéz a tanulásra szánt időt beilleszteni a mindennapokba. Képzési időpontjainkat úgy alakítjuk ki, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítsuk számodra, kedvező árak mellett. Az elméleti oktatásra online is lehetőséged van jelentkezni, így a tananyagot akár otthonról, a saját időbeosztásodnak megfelelően sajátíthatod el.

A kategóriás motoros jogosítvány Győr területén kedvező árak